Feestavond de Pedaalridders 15 januari j.l. 

 

De feestavond werd deze keer gehouden in de kegelzaal van Hotel Cafe Restaurant De Poort van Drenthe te Meppel.  De 34 personen(leden en aanhang) die zich hadden aangemeld waren allemaal aanwezig. Bij aankomst  was er eerst  koffie en gebak.  Om ongeveer 20.45 uur werd begonnen met kegelen. Met behulp van speelkaarten waren teams gevormd van 4 personen. Er werd gestreden om de eer van de overwinning. Tussendoor kon men zich tegoed doen aan rondgebrachte hapjes en de consumptiebonnen gebruiken die een ieder had gekregen..

In de pauzes werden bekers uitgereikt. Er waren bekers voor de leden die van  het afgelopen seizoen de gefietste km hadden doorgegeven .  De kampioensbeker bij de heren was dit jaar wederom voor Jan de Wit met 10170 km. Ook had Jan de meeste km in verenigingsverband gereden nl. 6560 km. Hij krijgt daarvoor een fietsbroek met de opschrift kampioen 2010. Bij de dames hadden we sinds jaren ook weer een kampioen en wel Annie Brinksma met 5003 km. Er hadden 9 leden de km eindstanden doorgegeven. De sterrittenkampioen van 2010 is Peter Pleizier met 163 sterritten.

Voor de volledige eindstand wat betreft km en sterritten verwijs ik jullie naar de website van de vereniging.

Ook was er weer de traditionele verloting. Ook deze keer waren de prachtige prijzen weer verzorgd door Willem kroes, o,a, een mountain bike. Willem namens het bestuur en de aanwezige leden bedankt voor het verzorgen van de prijzen

Deze keer waren de prijzen genummerd zodat men zelf de prijzen kon ophalen. Om ongeveer twaalf uur was het kegelen afgelopen en bleven nog een aantal leden gezellig natafelen.  Het was een geslaagde feestavond die voor herhaling vatbaar is.